Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

mexické fazole

Zpět
  • Autor: AvajBr
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, pálivá paprika

Energetická hodnota celkem: 1965 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 67, SAFA (g): 2, Cukry (g): 31, Vláknina (g): 27, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 491 kJ

Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 16.8, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 6.8, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Fazole namočíme přes noc. Ráno vyměníme vodu a dáme vařit. Na 1PL oleje osmahneme cibulku, česnek a nakrájenou papriku a vsypeme k fazolím, z nichž téměř vyvařila voda a jsou už téměř hotové. Přidáme rajčata nakrájená na kousky, sů, pepř a pálivou papriku. Vaříme až téměř do rozvaření. (doba vaření cca 2 hodinky - v tlak.hrnci je to rychleji ;) ) Podáváme s chlebem

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři